Balkanium
BALKAN MUSIC DATABASE
Lena - Te Kam Dashur

Artist(s): Lena

Title: Te Kam Dashur

Language(s): Albanian Albanian Flag Icon

Translations: Not Available

Lyrics:

te kam dashur edhe ather
kur askush nuk rrinte me ty
dikur beje be ne emrin tem
e tash sme she ne sy
dashuria ime ka humbur
sepse nuk me deshte me shprit
deri tash ke luajtur me muuu aaa
kurse un se kam dit

ti e din se ajo tjetra
nuk esht me e mir se un
ndoshta von e kam kuptuar
tzezat tua spaskan fund

te kam dashur edhe ather
kur askush nuk rrinte me ty
dhe harrove se do tvij nje dit
kur zemra jote ka me u thy
dashuria ime ime ka humbur
sepse nuk me deshte me shpirt
deri tash ke luajtur me muuu aaaaaaa
kurse un se kam dit

ti e din se ajo tjetra
nuk esht me e mir se un
ndoshta von e kam kuptuar
tzezat tua spaskan fundShare

USER COMMENTS

No one has commented yet. You can be the first! :)

Please login to write a comment.

USERS

User Name:

Password:

Remember me!

Forgot your login info?

SOCIALISING