Balkanium
BALKAN MUSIC DATABASE
Gazmend Rama - Thret Prizreni Mori Shkoder

Artist(s): Gazmend Rama

Title: Thret Prizreni Mori Shkoder

Language(s): Albanian Albanian Flag Icon

Translations: Not Available

Lyrics:

Thrret Prisereni mori Shkoder
hajde trim se te kam moter.
Mere Dursin e Tiranen
se na kshtu e gzojna nanen.
Un thrras Pej dhe Gjakov
Dreniz Lape dhe Rugov
Vjen Deqani e Mitrovica
Kagjaniku e Kamenica
Vjen Gjilani vjen Prishtina
oooooh Ferizaj edhe Klina
ooooooooh edhe sonte spashku trina

OOOOOH Kur te vini mos harani
edhe krujen du taftoni
qani lajm ne Gjyrakoster
Depelen e Malankoster
hasmirdikuksin me thirr
thrras Ulqini Netivarin
Thrras Tetoven e Gostivarin
Bujanovci vjen Presheva
Suhareka Malisheva
tangola kja Bodujeva

OOOOOh Kan thirr pla kan thirr gusi
hot e grude dhe malsi
kan thirr diben ori strugen
mere negjen edhe buken
vjen qamrija vjen janina
o tlumet na bashku trina
manastiri mka qu fjal
gjith se si un ka me ardh
se per pej per blagaj mali mka mar
po ni bes mkan than e ki
her do kur te ju dot vi

Oh Kur de vini dor per dor
o mos harani shkani nFlor
qamja Flors ni porosi
oh ni flamur ta mer ne gji
defton vllazen edhe motra
o me ni ktu po ju pret sofra
ni kur or pashk ta qendisim
oh ni flamur pa yll da ngrisim
nete mer vesh gjith bota nball
kshtu rin spashku gjith populija shqiptarShare

USER COMMENTS

No one has commented yet. You can be the first! :)

Please login to write a comment.

USERS

User Name:

Password:

Remember me!

Forgot your login info?

SOCIALISING